Skal du på roadtrip? Våre beste tips til en vellykket roadtrip!

Snacks til turen

Uten mat og drikke duger helten ikke. Uansett hvor klisje du synes det høres ut er det alltid lurt å pakke med litt snacks til turen. Lavt blodsukker og bilkjøring er aldri en god kombinasjon, hverken for selve kjøringen eller stemningen i bilen. Sørg for å pakke litt ekstra frukt, nøtter eller sjokolade med på turen så er du forberedt for alt som kan oppstå langs veien.

Musikk – Lag en god spilleliste

Ingenting slår det å synge for full hals i bilen. Dersom du ikke har din egen spilleliste kan du høre på Europcar roadtrip-listen (du finner link nederst), kanskje du finner en ny favoritt? Skal du kjøre i Norge kan det være lurt å laste ned en spilleliste slik at du har tilgang til favorittsangene dine selv med dårlig dekning.

Podcast eller lydbok – Lær noe nytt

Utnytt tiden mens du er underveis til å lære noe nytt eller holde deg oppdatert på siste nytt gjennom en podcast. Vil du helst bare bli underholdt langs veien kan du leve deg inn i en av mange spennende lydbøker og plutselig er du fremme.

Beregn ekstra god tid

Uansett om du skal langt eller kort anbefaler vi å beregne litt ekstra tid til å nyte turen. Kanskje du oppdager et spennende sted langs veien, en perfekt lokasjon til din neste Instagrampost, eller et lokalt bakeri. Ingen har noen gang angret på å komme frem før planen uansett.

Mest leste bloggartikler

Book din neste leiebil: